ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mevlid - i Nebi Anaokulu

Okul Öncesinde Kaynaştırma ve Özel Eğitim Uygulamaları Öğretmen, idareci, okul çalışanları,veli  eğitimlerimiz başladı!   IPA II Bütünleştirici Eğitim İçin Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesinin Arttırılması (IQSES) Hibe Programı bünyesinde uygulamakta olduğumuz Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen DO NOT BE LATE! Project of Supporting Special Education in Pre-School Education/GEÇ KALMA! Okul Öncesi Eğitimde Özel Eğitimin Desteklenmesi Projesi kapsamında “Okul Öncesinde Kaynaştırma ve Özel Eğitim Uygulamaları Öğretmen Eğitimi” isimli  eğitim faaliyetimizin katılımcılarına ve eğitim görevlilerine teşekkür ederiz.
Yayın: 22.03.2023 - Güncelleme: 22.03.2023 14:46 - Görüntülenme: 208