ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mevlid - i Nebi Anaokulu

02223200708
Uluönder mh. Şehit Rüstem Demirbaş sk. no4/2 Tepebaşı / ESKİŞEHİR
Vizyon
Değişen dünya şartlarına uyum sağlayan, bilgi toplumunun evrensel niteliklerine sahip; uyguladığı programlarıyaratıcı fikir ve yöntemlerle zenginleştirerek, yakaladığı eğitim kalitesiyle bulunduğu ilde örnek gösterilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Sevgiyle Gelişen, Demokrat, Çağdaş, Üretken, Kendisiyle ve Doğayla Barışık Öğrenciler Yetiştirmek
Başarılar
Okulumuz, Mavi Gök Yeşil Yaprak Sertifikasına, Temiz ve hijyen sahibi okullara verilen Beyaz Bayrağa ve Beslenme Dostu Okul Sertifikasına sahiptir.
Öğretim Şekli :okulumuzda sabahçı ve öğleci grupları mevcuttur.
Saatler
Sabahçı gruplarımız giriş: 07:45 çıkış: 12:45 Öğleci gruplarımız giriş : 12:45 çıkış: 17:45
Doğal gaz
Ulaşım
Uluönder tramvay durağında inerek veya Tepebaşı Camii önünde duran belediye otobüslerini kullanıp 5 dklık yürüme mesafesiyle okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Uluönder Mah. Şehit Rüstem Demirbaş Sk. No:4/2 TEPEBAŞI ESKİŞEHİR TEL:3201000 Fax: 3200708
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 10 metre uzaklıkta, il merkezine 500 metre uzaklıktadır.Okulumuz Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yan tarafında bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
1) ÇOCUĞUN DOĞASI(e twining) 2) UZAKTAN EĞİTİMDE OYUNLARLA ÖĞRENİYORUM(e twining) 3) MY CODE MY WORLD(e twining) 4) DİGİ=GAMES(e twining)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
1) “SEİZE THE DİGİTAL TİME” (ERASMUS+ka226)isimli Erasmus+Projesi 2) “Bütünleştirici Eğitim İçin Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesinin Arttırılması Hibe Programı “Do not be late! Project of Supporting Special Education in Pre-School Education” Projesi